Teunissen Montage

ISOLATIE & BEPLATING

ISOLATIE VOOR HALLEN- EN STALLENBOUW

Teunissen Montage is gespecialiseerd is het isoleren van hallen en agrarische gebouwen, We werken met speciaal ontwikkelde PIR/PUR (Opstalan) isolatieplaten. De platen worden vrij van de gordingen en onder de spanten door gemonteerd met behulp van ophangclips en RVS schroeven met een kunststof H- of stoeltjesprofiel. Omdat deze platen de beste isolatiewaarde op de agrarische markt hebben, kunt u er meer energie mee besparen en zorgt u voor een beter binnenklimaat. Zo kunt u op een uitstekende en eenvoudige manier uw stal bouwen. Ook in de agrarische sector en de hallenbouw worden veelal specifieke eisen gesteld aan de brandwerendheid van isolatie van stallen, melkkamers, opslag- en sorteerruimtes. Hiervoor kunnen wij speciale isolatie leveren en monteren.

DAK- EN WANDBEPLATING
Ook specialiseren we in het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Onze dak- en wandspecialisten zorgen voor passende beplating voor elk type gebouw in de gewenste kleur.

Wij werken met:

  • Vezelcement golfplaten
  • Enkelwandige dakplaten
  • Enkelwandige dakpanprofielplaat
  • Geïsoleerde dakpanpanelen
  • Geisoleerde sandwichpanelen
  • Gevelbeplating

Naast het leveren en monteren van dak- en wandbeplating en sandwichpanelen richt H. Teunissen Montage zich ook op het leveren en monteren van nokken, lichtstraten, en lichtpanelen. Ook het zetwerk voor de afwerking van de gevelbekelding leveren en monteren wij.

Meer informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 
Isolatie panelen/platen voor stallen en hallen bouw.
TEUNISSEN MONTAGE BV
Vijfsprongweg 7a, Wekerom
0318 - 46 1901

info@ht-bouw.nl
www.ht-bouw.nl

© WWW.HT-BOUW.NL